ET PORTEM LA COMPPRA A CASA ❗️GRATUÏTAMENT❗️

Sobre Nosaltres

Som Melé 1906, una marca que ofereix pollastre d´alta qualitat i tot tipus de productes originals i elaborats per nosaltres a un bon preu que són molt populars a la nostra ciutat Terrassa.

Història

A Melé 1906, és un negoci familiar compromès a canviar a millor la manera que les persones mengen carn de pollastre. Fundada el 1906 per Tomás Melé, ens hem tornat una de les polleries més respectades de la ciutat de Terrassa servint centenars de clients fidels, que valoren altament la carn de pollastre per la seva procedència, elaboració i sabor.

Mercat de la Independència antic a Terrassa

Aquesta és la quarta generació dins de la família Melé que segueix amb el llegat del negoci dels pollastres. Amb la construcció del Mercat del Francès fa més de 115 anys, el nostre lloc de menjar es va inaugurar per primera vegada de la mà de Tomás Melé i Manuela Grau sent primerament un lloc de fruita. El 1950, Domingo Melé, el seu fill, va heretar el negoci familiar i va formar, juntament amb la seva dona Luisa Solà, el que seria Granja Polleria "El Pinar". Tots dos començarien la granja situada a les Fonts de Terrassa i vendrien els seus productes al Mercat de la Independència. Finalment el 1975, es va tancar la granja i es va mantenir la parada de pollastres durant més de 30 anys.

Diumenge Melé a botiga de fruita antic Mercat de la independència de Terrassa

El 2000, una dels seus fills, Rosa Maria Melé va agafar les regnes del negoci i es va posar al capdavant per donar-li un impuls d'alegria i de fer a la centenària parada. Nous productes, noves receptes i la modernització del lloc de menjar van fer seguir endavant amb el llegat. El 2020, el seu fill Lluís Melé, es va incorporar al negoci amb una visió més actual amb Internet i les xarxes socials.

La nostra Visió

La nostra parada és dins del Mercat de la Independència de Terrassa, on la nostra atenció propera, passió pel bon menjar combinat amb tots els anys d'experiència ajudem els nostres clients a aconseguir els millors resultats sigui quina sigui les seves necessitats. Estem orgullosos dels lluny que hem arribat i de continuar endavant amb esforç per ser no els més grans sinó els millors.

El nostre interès a oferir la millor qualitat, ens fa seguir innovant i creant receptes perquè tots els nostres clients sempre tinguin alguna cosa nova per descobrir.

Els nostres valors

Qualitat del Producte

La fidelitat que tenen els nostres clients ens l'hem guanyat a força de molts anys oferint un producte dels millors que qualsevol persona pugui trobar a la ciutat de Terrassa.

Bon Servei amb tots els Clients

Un punt diferencial és el nostre tracte humà amb totes les persones que arriben a la nostra parada. Sempre amb un somriure i disposats a satisfer qualsevol requisit o necessitat que el consumidor tingui.

Innovació

Som un negoci amb constants innovacions als productes nous que anem traient i també per anar un pas més enllà per ser una de les poques parades del Mercat a tenir una web pròpia, servei a domicili gratuït pròpia i contingut en xarxes socials gairebé diàriament.