ET PORTEM LA COMPPRA A CASA ❗️GRATUÏTAMENT❗️

Nadal a Melé 1906

Tu demana i nosaltres fem el que vulguis

Amb Servei a Domicili GRATIS oferim una gran varietat d'aus fresques com ara el Pollastre de Pagès de Berga o la Pularda . Més avall tens tots els ocells que tenim. Tot i que venem la peça sencera crua, també ho podem cuinar amb el farcit que tu vulguis i de la manera que t'agradi més. És bo saber, que no ens queda res sec ja que li injectem oli a la carn perquè queda saborosa i deliciosa . A més, t'ho podem emportar al teu domicili sense cost afegit el dia que vulguis (menys festius).

pollo relleno navidad

D'altra banda, tenim el pollastre farcit que elaborem artesanalment com el de pernil dolç i formatge o el de prunes i pinyons , un dels favorits dels nostres clients . Oferim el farcit gran cru que tu tries els talls que prefereixis. També hi ha el pollastre farcit més petit on es ven per peces senceres. Els sabors els podràs trobar més avall. Finalment, el farciment ja tallat i enfornat és el producte més fàcil i ràpid perquè no necessita preparació prèvia. Només escalfar ia menjar!

Pollastre farcit

A més, l'oferta en canelons com els de carn o els de confit d'ànec i foie són perfectes per als dies de Sant Esteve o Reis . Tot això acompanyat de l'àmplia oferta d'aperitius com les croquetes mini de ceps i foie o les de calamarsets a la seva tinta amb salses de poma o de xampinyons que faran que els teus convidats vulguin tornar a repetir l'experiència una vegada i una altra.

Aus

Pollastre de pagès:

  • De Berga
  • De l'Empordà

Pularda

Capó

Pollastre Normal

Amb què ho pots emplenar?

Pinyons

Orellanes

Prunes

Salsitxes

O qualsevol petició del client

Com puc fer l'encàrrec?

Els canelons, aperitius, pollastre farcit o salsa els podràs trobar a la mateixa web a la secció de Nadal. Si vols una au sencera o cuinada per nosaltres, t'has de posar en contacte trucant al nostre número 699199937 .